Valikko

Palvelut

Hoidamme halutessanne kaikki viralliset asiat ja luvat. Pidämme yhteydet seurakuntiin ja uskonnollisiin yhteisöihin. Varaamme halutessanne hautapaikan, siunausajan ja siunauspaikan sekä sovimme tuhkauksen.

Kauttamme saatte myös kaikki hautauksen yhteydessä tarvittavat palvelut kuten kukat, pitopalvelun, valokuvauksen, hautakiven tai lisänimi kaiverruksen ja lehti-ilmoitukset yhteistyökumppaneidemme hoitamana.

Useimmat järjestelyt voimme aloittaa jo ennen käyntiänne toimistossamme. Voitte ottaa yhteyttä ja antaa tietoja etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla.

Lempäälän Hautauspalvelu

ARKUT JA UURNAT

Toimistossamme on nähtävillä laaja valikoima sekä puisia että kangasverhoiltuja arkkuja. Verhoilemme suurimman osan kangasverhoilluista arkuista itse. Uurnan voi myös valita heti toimistossamme, valikoimaamme kuuluu sekä puisia että verhoiltuja uurnia, ja lisäksi myös maatuvia keramiikka- ja metalliuurnia.

KULJETUKSET

Hoidamme kaikki hautaukseen liittyvät vainajan kuljetukset asianmukaisella kalustolla.

KUKAT JA KORISTELU

Hoidamme puolestanne tilaukset kukkakauppaan. Toimistossamme on kuvia valmiista arkku-ja kukkalaitteista, joista voi valita tai muokata mieleisensä.

MUISTOTILAISUUDET

Hoidamme puolestanne tilaisuuden pitopaikan ja pitopalvelun varaamisen.

HAUTAKIVET JA KAIVERRUKSET

Välitämme uusia hautakiviä ja näistä on toimistossamme malleja nähtävissä. Välitämme myös eteenpäin tiedot vanhojen hautakivien siirrosta, kunnostuksesta ja kaiverruksesta.

VALOKUVAUS

Varaamme puolestanne valokuvaajan siunaus- ja muistotilaisuuteen. Kun kuvaaminen annetaan ammattilaisen tehtäväksi, näin lähiomaiset saavat rauhassa keskittää voimansa surujuhlaan. Tällöin ei myöskään tarpeettomasti häiritä tilaisuuden tunnelmaa. Monesti jonkin ajan kuluttua tulee se hetki, jolloin on valmis ja haluaa muistella kuvien välityksellä arvokasta ja ainutlaatuista tilaisuutta.

LEHTI-ILMOITUKSET

Välitämme kuolinilmoitukset ja kiitosilmoitukset kaikkiin lehtiin. Hoidamme myös hautajaisohjelmien painatukset ja avustamme suunnittelussa.

PERUNKIRJOITUKSET

Perunkirjoitus asioissa yhteistyökumppanimme on Satu Lohjelm. https://satulandia.fi/ Perunkirjoitusta helpottaa myös se, että halutessanne saatte kaikki hautauksen kustannukset yhdellä kokoomalaskulla.

Lempäälän Hautauspalvelu Oy
Puh. (03) 375 0214

Tampereentie 22
37500 Lempäälä

Hautauspalvelut